Reţetă de preparare a papanaşilor
Reţetă de preparare a papanaşilor
Se amesteca branza de vaci cu lingura de gris si un pic de sare.Se adauga apoi ouale si faina.Se amesteca bine si continuam cu bicarbonatul stins si coaja de lamaie rasa.Se amesteca totul bine ,pana se formeaza o pasta destul de consistenta.Se imparte in" mingiute"si se modeleaza.Se face o gaura in mijloc .Se incinge uleiul si se prajesc papanasii in uleiul incins pe ambele parti.Se scurg de ulei cu ajutorul unui servetel absorbant de bucatarie.Se orneaza cu smantana rece si cu dulceata (eu am adaugat de afine) dupa gust si preferinte.Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii