Reţetă de preparare a papanaşilor
Amestecam branza cu sarea si zaharul, adaugam pe rand ouale, smantana, vanilia, iar la urma faina si amestecam cu telul, pana obtinem o compozitie usor moale si abia putem trece cu telul prin ea.
Intr-o tigaie punem ulei la incins, iar cu o lingura luam din compozitie, le asezam in tigaie si facem cercuri cu dosul lingurii pentru a nu iesi foarte groase.
Prajim papanasii pe ambele parti si le scoatem pe servetele absorbante pentru a elimina surplusul de ulei.
Noi le-am servit cu zahar pudra, dar daca le faceti mai dulci puteti servi cu smantana, iar daca nu le doriti asa dulci se pot servi cu ciocolata topita, gem, dulceata sau cu ce va place!
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii