Reţetă de preparare a papanaşilor
Reţetă de preparare a papanaşilor
Se amesteca ouale cu zaharul, sarea,grisul si se lasa sa se umfle 10 min
Se adauga branza, apoi faina amestecata cu praful de copt si coaja rasa de lamaie
Coca trebuie sa fie moale si se ia cu mana(cat o lingura)din coca,se fac mingiute, se aplatizeaza si la mijloc se face o gaura
Papanasii trebuie copti in cratita de tuci cu ulei mult(ca si gogosile)
Cand se rumenesc si pe o parte si pe cealalata, se scot pe un servetel de hartie pentru a se indeparta uleiul si se tavalesc prin zahar pudra
Se servesc calzi cu smantana, pusa pe margini si la mijloc un gem sau dulceata dupa preferinta
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii