Cartofii se spala si se pun la fiert cu tot cu coaja. Cand sunt fierti se scurg de apa si se decojesc. Se lasa doar o idee la racit, pana cand se spala si se taie ceapa. Dupa care se decojesc cartofii, calzii fiind, se taie rondele si se pun intr-un bol.
Peste ei se pune ceapa taiata, patrunjelul taiat, sare, ulei de masline si otet.
Se amesteca bine, se pune o folie deasupra bolului si se lasa deoparte, pana cartofii sunt reci. Cartofii nu trebuiesc raciti fortat, ci trebuiesc lasati sa se raceasca, in timp.
Reci, se pot servii...pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii