Cartofii se spala si se pun la fiert cu tot cu coaja. Cand sunt fierti se scurg de apa si se decojesc. Se lasa doar o idee la racit, pana cand se spala si se taie ceapa. Dupa care se decojesc cartofii, calzii fiind, se taie rondele si se pun intr-un bol.
Peste ei se pune ceapa taiata, patrunjelul taiat, sare, ulei de masline si otet.
Se amesteca bine, se pune o folie deasupra bolului si se lasa deoparte, pana cartofii sunt reci. Cartofii nu trebuiesc raciti fortat, ci trebuiesc lasati sa se raceasca, in timp.
Reci, se pot servii...pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii