autor:

Varadi Silvia

» » Paste si pizza

Pappardelle cu carne si sos de rosii

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Ingrediente
350g pappardelle proaspete(paste fainoase in forma de pamblica), 200g carne de manzat, 2 carnaciori semi afumati, sare si piper dupa gust, 400ml suc de rosii, oregano, busuioc-optional-, 2 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie woc se pune uleiul la incins,se taie carnea cubulete si se pune la prajit.Se adauga carnaciorii taiati rondele si se adauga peste carne.Se lasa putin sa se rumeneasca,apoi se adauga sucul de rosii si se condimenteaza dupa gust.Se lasa la foc mic pan ce sosul s-a ingrost.Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.Se servesc fierbinti impreuna cu sosul de carne si rosii.Cine doreste poate adauga si putin parmezan ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pappardelle cu carne si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu branza de capra,spanac si chilli

Paste cu branza de capra,spanac si chilli

1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. . 2.  Incalziti uleiul intr-o tigaie

10 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot). Sunculita

8 voturi    8 comentarii
45 min
Paste si pizza

  • 8 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Foarte buna mancarea, arata tare bine!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Arata minunat!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Hmmm,ce bune sunt...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Foarte gustos.Imi place prezentarea.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

      Bune,pappardelle cu sos de rosii..delicioase... Frumos prezentate!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

      Trebuie sa fie deliciosi.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

      Delicios,imi plac mult ...........

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

      Interesantă reţetă, Silvioara!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 350g pappardelle proaspete(paste fainoase in forma de pamblica)
  • 200g carne de manzat
  • 2 carnaciori semi afumati
  • sare si piper dupa gust
  • 400ml suc de rosii
  • oregano
  • busuioc-optional-
  • 2 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna mancarea, arata tare bine!

Retete

din Paste si pizza

Paste cu sos de sfecla rosie Paste cu sos de sfecla rosie

Pregatim sosul. Tocam marunt toate legumele. Intr-o tigaie punem uleiul la incins si adaugam legumele tocate si apa cat sa le cuprindem.

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fusilli cu pui si sos Fusilli cu pui si sos

Am fiert pastele cu putina sare. Am tăiat ceapa mărunt, ciupercile puțin mai mare și ardeiul. Pentru sos am tăiat pieptul de pui

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pizza trois fromages cu ruccola