Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj, cam 7 minute in apa cu sare. Le scoatem din apa si le trecem printr-un jet de apa rece.
Spalam si curatam ciupercile brune dupa care le taiem feliute. Sunculita o taiem cubulete.
Intr-o tigaie am punem cele 2 linguri de ulei de masline, calim usor de tot ceapa rosie, dupa care adaugam si sunculita. Dupa 1 minut adaugam si ciupercile taiate feliute, mai lasam cateva minute pe foc sa se caleasca toate, dupa care stingem totul cu smantana lichida.
Potrivim de sare si piper, dupa care adaugam pastele. La sfarsit de tot punem si patrunjelul tocat. Luam tigaia de pe foc. Mai lasam 1 minut sa se imbine aromele dupa care transferam pastele pe farfuria de servit. Am presarat deasupra parmezanul ras si semintele de pin.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Andreea's Chinese Food.
Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii