autor:

autor

» » Paste si pizza

Pappardelle porcini

    Reteta postata pe: 07 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 07 februarie 2014

Ingrediente
150 g pappardelle, 200 g ciuperci brune-porcini, 70 g sunculita, 100 ml smantana pentru gatit, 1 ceapa mica rosie, 1/2 legatura patrunjel, sare, piper, 2 linguri ulei de masline, 2 linguri parmezan ras, cateva seminte de pin

Dificultate: Redusa Timp: nespecificat

1 vot

Mod de preparare

Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj, cam 7 minute in apa cu sare. Le scoatem din apa si le trecem printr-un jet de apa rece.

Spalam si curatam ciupercile brune dupa care le taiem feliute. Sunculita o taiem cubulete.

Intr-o tigaie am punem cele 2 linguri de ulei de masline, calim usor de tot ceapa rosie, dupa care adaugam si sunculita. Dupa 1 minut adaugam si ciupercile taiate feliute, mai lasam cateva minute pe foc sa se caleasca toate, dupa care stingem totul cu smantana lichida.

Potrivim de sare si piper, dupa care adaugam pastele. La sfarsit de tot punem si patrunjelul tocat. Luam tigaia de pe foc. Mai lasam 1 minut sa se imbine aromele dupa care transferam pastele pe farfuria de servit. Am presarat deasupra parmezanul ras si semintele de pin.

Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Andreea's Chinese Food.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pappardelle porcini" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Mini Pizza

Mini Pizza

Se framnta coca foarte bine dupa care se lasa la dospit (o jumate de ora - eventual o ora ) intr-un

6 voturi    1 comentariu
1h 50 min
Paste si pizza
Pizza, pizza, pizza....

Pizza, pizza, pizza....

lc-lingurita cafea/ceai ls-lingura supa Ingredientele uscate se amesteca bine impreuna, se

13 voturi    14 comentarii
2h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 12 februarie 2014

    pentru ce treceti pastele prin jet de apa rece fratilor?este de ajuns sa pui sare in apa la fiert ca sa nu se lipeasca.....prin jet de apa rece nu mai au nici un gust...mah:(((

Dificultate

Redusa

Timp

nespecificat

1 vot

Ingrediente

  • 150 g pappardelle
  • 200 g ciuperci brune-porcini
  • 70 g sunculita
  • 100 ml smantana pentru gatit
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri parmezan ras
  • cateva seminte de pin

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
mac myra

mac myra (Chef de cuisine)

pentru ce treceti pastele prin jet de apa rece fratilor?este de ajuns sa pui sare in apa la fiert ca sa nu se lipeasca.....prin jet de apa rece nu mai au nici un gust...mah:(((

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza cu tzuchinni si jamon crud afumat