autor:

autor

» » Paste si pizza

Pappardelle porcini

    Reteta postata pe: 07 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 07 februarie 2014

Ingrediente
150 g pappardelle, 200 g ciuperci brune-porcini, 70 g sunculita, 100 ml smantana pentru gatit, 1 ceapa mica rosie, 1/2 legatura patrunjel, sare, piper, 2 linguri ulei de masline, 2 linguri parmezan ras, cateva seminte de pin

Dificultate: Redusa Timp: nespecificat

1 vot

Mod de preparare

Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj, cam 7 minute in apa cu sare. Le scoatem din apa si le trecem printr-un jet de apa rece.

Spalam si curatam ciupercile brune dupa care le taiem feliute. Sunculita o taiem cubulete.

Intr-o tigaie am punem cele 2 linguri de ulei de masline, calim usor de tot ceapa rosie, dupa care adaugam si sunculita. Dupa 1 minut adaugam si ciupercile taiate feliute, mai lasam cateva minute pe foc sa se caleasca toate, dupa care stingem totul cu smantana lichida.

Potrivim de sare si piper, dupa care adaugam pastele. La sfarsit de tot punem si patrunjelul tocat. Luam tigaia de pe foc. Mai lasam 1 minut sa se imbine aromele dupa care transferam pastele pe farfuria de servit. Am presarat deasupra parmezanul ras si semintele de pin.

Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Andreea's Chinese Food.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pappardelle porcini" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu carne

Paste cu carne

Se toaca marunt usturoiul,morcovul si ceapa sau prazul,dupa care se pune uleiul intro cratita la

9 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
Spaghete cu branza

Spaghete cu branza

Se pune apa cu sare intr-un vas. Apa se lasa sa clocoteasca. Cand apa clocoteste, se adauga pastele

5 voturi    0 comentarii
15h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 12 februarie 2014

    pentru ce treceti pastele prin jet de apa rece fratilor?este de ajuns sa pui sare in apa la fiert ca sa nu se lipeasca.....prin jet de apa rece nu mai au nici un gust...mah:(((

Dificultate

Redusa

Timp

nespecificat

1 vot

Ingrediente

  • 150 g pappardelle
  • 200 g ciuperci brune-porcini
  • 70 g sunculita
  • 100 ml smantana pentru gatit
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri parmezan ras
  • cateva seminte de pin

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
mac myra

mac myra (Chef de cuisine)

pentru ce treceti pastele prin jet de apa rece fratilor?este de ajuns sa pui sare in apa la fiert ca sa nu se lipeasca.....prin jet de apa rece nu mai au nici un gust...mah:(((

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pizza cu sos de rosii