In uleiul incins se caleste carnea taiata cubulete. Se pune o lingurita de boia dulce si un varf de cutit de boia iute, secretul gustului si zarzavatul. Se amesteca si se stinge cu apa calda acoperindu-se cuburile de carne. Se lasa la fiert, timp in care pregatim galustile pripite de faina. Punem la foc o cana de apa cu putin ulei si un praf de sare. Cand a fiert apa rasturnam o cana de faina si amestecam energic. Dupa ce s-a legat compozitia o luam dupa foc si incorporam pe rand ouale. Se formeaza galusti cu lingura pe care le punem in mancare sa fiarba o data cu pieprul de pui. Daca a scazut se mai adauga apa calda. Se dizolva o lingura de faina in lapte, se adauga in mancare amestecand continuu, apoi se da la cuptor pentru o jumatate de ora la foc potrivit.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii