Cartofii se curata , se spala si se taie cubulete.
Dovlecelul se curata de coaja si de samburi si se taie si el cubulete.
Gogosarul si ceapa se curata si se taie marunt apoi se calesc in putin ulei pina devin sticlosi.
Adaugam peste gogosar si ceapa cartofii si dovlecelul, apoi apa pina sa le acopere ,pasta de ardei, sare si piper.
Lasam sa fiarba la foc mic pina ce s-au fiert legumele.
La sfarsit adaugam patrunjel verde tocat marunt.
Cine doreste poate adauga cativa catei de usturoi.
Pofta mare !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii