autor:

» » Mancaruri cu carne

Papricas de pui

Autor: luly (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: luly (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 septembrie 2009

Ingrediente
4 ciocanele(sau mai multe la alegere) 1 ceapa 1 rosie decojita 1 ardeu...patrunjel 150 ml smantana o lingura de faina sare si piper. ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 5 min

2 voturi

Mod de preparare

Se incinge uleiul si se pun ciocanele sa se rumeneasca putin. Apoi se scot se pune ceapa rosia si ardeiul tocate marunt. Se calesc apoi se adauga pulpele,sare piperul si apa cat sa le acopere. Se lasa la fiert intre timp se amasteca f bine smantana cu faina. Si se toarna peste pulpe care sunt in fierbere. Se mai da un clocot si e gata. Va recomand sa o serviti cu mamaliguta si muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste

Parlim bucatile de carne pe flacara aragazului, le spalam bine si pulpele le taiem in doua, adica

8 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Papricas de pui cu cartofi

Papricas de pui cu cartofi

Preparare: Taiem cartofii in 4-6 depinde de marimea cartofului, tocam ceapa si ardeiul. Intr-o cratita

60 voturi    15 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 5 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 ciocanele(sau mai multe la alegere) 1 ceapa 1 rosie decojita 1 ardeu...patrunjel 150 ml smantana o lingura de faina sare si piper. ulei

Raporteaza reteta

Retete
de luly
Vinete cu maioneza

Vinete cu maioneza

Se coc vinetele apoi se ia pielita de pe ele si se pun la scurs. Intre timp se prepara maioneza(se

1 vot    2 comentarii
40 min
Salate reci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Fricasse de pui cu salvie si cus-cus