Carne se pune la prajit in ulei, adaugandu-se apa fierbinte din cand in cand
Cand aceasta este facuta, se scoate pe un platou iar in uleiul de la carne se pune ceapa tocata marunt.
Se adauga boiaua si bulionul, se mai pune apa si se adauga carnea.
Dupa ce am adaugat carnea o mai lasam sa fiarba acoperita cateva minute. Punem sare si piper, si daca nu este destul de groasa compozitia, adaugam 1-2 linguri faina.
Ingredientul secret la acesta mancare este ardeiul copt taiat fasii.....:-)).
Secretul meu bine pastrat este acum divulgat...:-))
Il adaugam si pe el langa carne, sa fiarba nitelus sa dea gust bun.
Intre timp facem galustele: batem oul cu sare, apoi adaugam faina si apa.
Trebuie sa obtinem un aluat mai moale.
Intr-o cratita punem la fiert apa cu sare, si cand da in clocot punem cu lingurita din aluat cate o galusca. Galusca se va ridica la suprafata, daca nu se ridica se va mai adauga putina apa in aluat.
Se lasa sa fiarba cca 5 minute.
Cand sunt fierte, le scoatem cu spumiera si le punem in sos.
Se mai lasa sa fiarba 10 minute la foc mic.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii