Ceapa ardeiul si rosia se taie marunt iar dovlecelul curatat, cubulete.Se pune la calit ceapa cu ardeiul si rosia.Se adauga carnea si se pune sarea si piperul necesare.Punem apa pina depaseste nivelul carnii si lasam sa fiarba.Cind este aproape fiarta carnea se adauga dovlecelul si doua fire de marar si se mai lasa la fiert 5 minute pina eate fiert si dovlecelul.
Cine doreste poate adauga o lingura cu smantana in farfurie...
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii