Paprikas de ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Paprikas de ciuperci

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci
  • o ceapa
  • un ardei gras rosu
  • 5 catei de usturoi
  • o lingura de faina
  • 2 cani de apa
  • boia, piper, vegeta si patrunjel verde
  • ulei

Mod de preparare

pt. 2 portii

Se curata si se taie feliute ciupercile, apoi se pun la prajit intr-o tigaie cu putin ulei, sub capac. Dupa cca 15 min se adauga o jumatate de cana de apa si se continua prajirea sub capac.

Intre timp se taie cubulete ardeiul, ceapa si usturoiul, si se adauga peste ciuperci. Se continua prajirea inca 10 min, sub capac. Se iau de pe foc, se adauga 2 lingurite de boia, piper, 3 lingurite de vegeta si o lingura de faina. Se amesteca bine, se pune tigaia din nou pe foc, si se adauga o cana de apa. Se lasa pe foc inca 15 min. La final se adauga frunze de patrunjel tocate marunt, si se potriveste de sare, apoi se stinge focul. Se poate servi cu piine neagra, sau cu mamaliguta.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise