Ingrediente
***** Pentru mai multe retete noi nu uitati sa imi vizitai blogul : http://lauradfood.blogspot.com/, , 50 gr stafide, 30 ml vin dulce, 50 gr unt, 400 gr ficatei de pui, curatati si spalati, 1 catel de usturoi, tocat, 1 lingura tarhon maruntit, 70 ml smantana, sare si piper negru
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
5 voturi
Mod de preparare
Pune toata compozitia din tigaie, cu tot cu lichidul format, intr-un blender.Mixeaza compozitia pana se obtine o pasta fina.Adauga smantana si 2 linguri din vinul de la stafide, asezoneaza cu sare si mixeaza din nou pana la omogenizare.
Unge cu ulei 4 x 100 ml vase.Imparte stafidele la baza celor 4 vase, iar deasupra imparte amestecul cu ficat.Acopera vasele cu folie si da-le la rece pentru 1 ora.
Pentru servire, scoate cu grija parfait-urile din vase rasturnandu-le pe farfurii si serveste-le alaturi de paine prajita si frunze de salata.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
lumi (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009
combinatia de dulce , acru si carne e foarte buna1
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009
Scumpo, nu îcetezi să mă uimeşti! Cred că e delicios!
Sidy (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009
Oooooo dar trebuie sa fie delicios !!!! Minunat....am sa testez !
roxana (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009
suna tare fain, si cred ca gustul depaseste banuiala... am sa o testez si am sa iti povestesc ce mi-a iesit!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009
trebuie sa fie tare gustos...
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009
Am salvat reteta,un deliciu.Felicitari pentru reteta.
Ramona (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2009
Personal nu as incerca aceasta combinatie... stafide si ficatei... dar cred ca e foarte gustoasa!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2009
Felcitari! Am salvat.