autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Parjoale ca la mama acasa

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 ianuarie 2016

Ingrediente
500 g de carne de vita de la gat macinata, 1 morcov dat pe razatoarea mica, 1cartof dat pe razatoarea mica, 3-4 catei de usturoi, 1 ceapa potrivita taiata marunt, 1 ou, mirodenii, sare, piper, putin pesmet fin macinat

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Carnea proaspat macinata o amestecam cu morcovul, ceapa usturoiul deasemeni oul batut putin si putin marar taiat marunt, patrunjel, sare, piper si putin baarat - o mirodenie care eu folosesc la parjoale da un gust putin dulceag.
Amestec bine carnea cu toate componenetele pana devine o masa uniforma si o dau pentru 10 minute la frigider.
Presar pesmetul pe o farfurie mare, iar dupa ce formez parjoalele le invelesc in pesmet-ca sa nu se desfaca la prajit.
Intr-o tigaie buna ptr prajit pun putin ulei si las putin sa se incalzeasca dupa care prajesc parjoalele pe ambele parti sa se rumeneasca usor. Le scot pe o farfurie cu hartie absorbanta cu toate ca nu prajesc in mult ulei.
Le servesc cu pire de cartofi sau cu orez sau paste mici fierte si muraturi.
Raman moi inauntru si gustoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale ca la mama acasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta


  • 1 comentariu

  • LUBITA

    LUBITA (Chef de cuisine) , 25 martie 2016

    Bune parjoale da-s cam arse;eu nu le-as fi postat!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 g de carne de vita de la gat macinata
  • 1 morcov dat pe razatoarea mica
  • 1cartof dat pe razatoarea mica
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 ceapa potrivita taiata marunt
  • 1 ou
  • mirodenii
  • sare
  • piper
  • putin pesmet fin macinat

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
LUBITA

LUBITA (Chef de cuisine)

Bune parjoale da-s cam arse;eu nu le-as fi postat!

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Musaca