Parpale

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Parpale

Ingrediente

  • 500g de faina
  • un pahar cu apa calduta
  • 1/2 cub de drojdie
  • 2-3linguri de ulei
  • putin zahar si putina sare.

Mod de preparare

Se pune in apa calduta zaharul,sarea si drojdia se amesteca si se lasa 5 minute sa creasca apoi se pune peste faina,in care s-a pus inainte uleiul,si sew framanta.Se lasa la crescut 30 de minute si apoi se intind foi rotunde(ca niste clatite) si se pun in tigaia incinsa cu putin ulei(ca la clatite).Se tin si pe o parte si pe cealalata ,iar dupa ce le-am terminat le putem umple pe fiecare din ele cu ciocolata,branza etc si sa le rulam sau le asamblam ca pe un tort(la fel cu orice copmpozitie dorim).Eu am pus gem de prune.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise