autor:

» » , Retete de Pasti, Dulciuri diverse

Pasca cu branza si ciocolata

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 aprilie 2013

Ingrediente
Aluat:, , 1 ou, 1 lingura unt, 1 lingura smantana, 1 zahar vanilat, 2 linguri zahar, 1 praf de copt, faina, , Umplutura:, , 650 gr branza de vaci, 100 gr ciocolata cu lapte, 2 linguri cacao, 250 gr smantana pentru frisca, 250 gr zahar, 5 -6 oua, 1-2 linguri faina alba, 1 esenta rom, 2 pliculete zahar vanilat

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Aluatul:
Intr-un bol amestecam , cu mana, oul cu untul si smantana.
Adaugam zaharul, praful de copt si zaharul vanilat.
La urma punem faina pana obtinem un aluat nelipicios si omogen.
Formam o bila din aluat, il punem intr-o folie si il dam putin la frigider.

Umplutura:
Topim ciocolata la microunde sau pe baie de aburi.
Smantana o mixam pana obtinem frisca.
Separam ouale, iar albusurile le batem spuma.
Intr-un bol amestecam branza cu galbenusurile, zaharul, esenta si zaharul vanilat.
Adaugam ciocolata topita si cacaua.
Punem si frisca , putina faina,iar la urma albusurile spuma, pe care le incorporam usor cu o lingura.

Luam o tava rotunda, o tapetam cu margarina si punem hartie de copt.
Scoatem aluatul din frigider si intindem o foaie subtire.
Asezam foaia in tava si o intepam cu o furculita.
Punem umplutura si o nivelam cu o lingura.
Dam tava in cuptorul incins, dar la o temperatura potrivita.
O lasam pana este bine coapta, in jur de 60 de minute.
Cand este gata , o scoatem si o lasam sa se raceasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza si ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pasca bicolora cu smantana, branza si ciocolata

Pasca bicolora cu smantana, branza si ciocolata

Din cantitatile enumerate mai sus, mi-au iesit 2 pascute. Daca doresti, poti face o singura pasca,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Pasca cu branza si ciocolata

Pasca cu branza si ciocolata

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune un praf de sare, oul, untul topit, drojdia stinsa

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Aluat:
  • 1 ou
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura smantana
  • 1 zahar vanilat
  • 2 linguri zahar
  • 1 praf de copt
  • faina
  • Umplutura:
  • 650 gr branza de vaci
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 2 linguri cacao
  • 250 gr smantana pentru frisca
  • 250 gr zahar
  • 5 -6 oua
  • 1-2 linguri faina alba
  • 1 esenta rom
  • 2 pliculete zahar vanilat

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

6 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

9 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    7 comentarii
45 min
Retete de post
Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Bomboloni amorezate-gogosi din aluat oparit