Pasca (fara aluat)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pasca (fara aluat)

Ingrediente

  • 800g branza dulce
  • 5 linguri faina
  • 1 plic praf de budinca vanilie
  • 1 lingurita praf de copt stins in zeama de lamaie
  • 200ml smantana
  • 5 oua
  • 12 linguri zahar
  • coaja lamaie
  • zahar vanilat
  • 100g stafide

Mod de preparare

Se amesteca branza, zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, praful de budinca, praful de copt, smantana, galbenusurile si faina.

Albusurile se bat spuma.

Se adauga albusurile peste restul ingredientelor si la sfarsit stafidele.

Se da la cuptor in vas de yena uns si tapetat cu faina.

Se coace circa 1 ora.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure