Pasca (fara aluat)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pasca (fara aluat)

Ingrediente

  • 800g branza dulce
  • 5 linguri faina
  • 1 plic praf de budinca vanilie
  • 1 lingurita praf de copt stins in zeama de lamaie
  • 200ml smantana
  • 5 oua
  • 12 linguri zahar
  • coaja lamaie
  • zahar vanilat
  • 100g stafide

Mod de preparare

Se amesteca branza, zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, praful de budinca, praful de copt, smantana, galbenusurile si faina.

Albusurile se bat spuma.

Se adauga albusurile peste restul ingredientelor si la sfarsit stafidele.

Se da la cuptor in vas de yena uns si tapetat cu faina.

Se coace circa 1 ora.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise