autor:

I. Mircescu

» » , Retete de Pasti, Dulciuri diverse

Pasca (fara aluat)

Autor: I. Mircescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: I. Mircescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2010

Ingrediente
800g branza dulce, 5 linguri faina, 1 plic praf de budinca vanilie, 1 lingurita praf de copt stins in zeama de lamaie, 200ml smantana, 5 oua, 12 linguri zahar, coaja lamaie, zahar vanilat, 100g stafide

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

72 voturi

Mod de preparare

Se amesteca branza, zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, praful de budinca, praful de copt, smantana, galbenusurile si faina.
Albusurile se bat spuma.
Se adauga albusurile peste restul ingredientelor si la sfarsit stafidele.
Se da la cuptor in vas de yena uns si tapetat cu faina.
Se coace circa 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca (fara aluat)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pasca cu aluat de cacao si branza dulce

Pasca cu aluat de cacao si branza dulce

Mod de pregatire pentru aluat: -Se cerne faina de grau intr-un vas,peste faina se adauga drojdia

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Pasca cu branza si visine ,fara aluat

Pasca cu branza si visine ,fara aluat

Galbenusurile se separa de albusuri si de amesteca cu zaharul,se adauga smantana apoi praful de copt.Peste

7 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mirela , 28 martie 2017

    Ce fel de branza ati folosit?

  • Fara foto

    Ivan florentina , 26 aprilie 2016

    E ok puteți încerca și voi

  • Fara foto

    Boldurean Lucia , 10 aprilie 2015

    faina se poate inlocui cu amidon,se pot pune 3 linguri amidon si 2 de gris

    • Fara foto

      Jenica Sburlan , 10 aprilie 2015

      foarte buna am facut pasca fara aluat paste fericit tuturor

    • Irina M

      Irina M (Bucatar) , 10 aprilie 2015

      Buna ziua. Se poate inlocui cu succes cu 3-4 linguri de gris

    • Ionescu_Mariana

      Ionescu_Mariana (Chef de cuisine) , 09 aprilie 2015

      dar fara budinca de vanilie nu se poate?cum fac daca nu mai pun budinca ?inlocuiesc cu altceva?

    • Fara foto

      Doina-Elena Moldovan , 06 aprilie 2015

      suna bine,arata bine! va fi pe masa de Paste! Paste fericit cu bucurii , tuturor gospodinelor!

    • Fara foto

      Jane Jane , 21 aprilie 2014

      Daca albusele se bat spuma tare cu zaharul adaugat spre final (ca pt bezele), nu mai trebuie adaugat praf de copt !!! O parte din faina am inlocuit-o cu gris ! A iesit super !! Multumiri pentru reteta !

    • Fara foto

      Carmen Grigoras , 14 aprilie 2014

      am sa fac si eu reteta asta si va pun poze sa vedeti cum mea iesit.va pup si Paste Fericit la toate gospodinele si nu numai.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iulie 2012

      Usor de facut si foarte buna.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

      O bunatate !

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

      Arata bine!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

      Ceva asemanator fac si eu,dar o denumesc budinca de branza.Foarte buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

72 voturi

Ingrediente

  • 800g branza dulce
  • 5 linguri faina
  • 1 plic praf de budinca vanilie
  • 1 lingurita praf de copt stins in zeama de lamaie
  • 200ml smantana
  • 5 oua
  • 12 linguri zahar
  • coaja lamaie
  • zahar vanilat
  • 100g stafide

Raporteaza reteta

Retete
de I. Mircescu
Orez aromat

Orez aromat

Morcovul si usturoiul se toaca marunt. Se pun la calit intr o tigaie de teflon in ulei de masline.

6 voturi    7 comentarii
40 min
Retete vegetariene
Prajitura racoroasa cu mere

Prajitura racoroasa cu mere

Se curata merele de coaja. se taie felii si se aseaza intr o tava unsa cu margarina. Se presara peste

34 voturi    16 comentarii
1h
Budinci
Placinta deosebita

Placinta deosebita

Razi merele, le calesti cu zahar, adaugi scortisoara si zaharul vanilat si le lasi sa se raceasca. Foaia

20 voturi    12 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Mirela

Ce fel de branza ati folosit?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Pandispan cu visine si glazura de capsuni