Reteta postata pe: 17 iulie 2010
Ingrediente
800g branza dulce, 5 linguri faina, 1 plic praf de budinca vanilie, 1 lingurita praf de copt stins in zeama de lamaie, 200ml smantana, 5 oua, 12 linguri zahar, coaja lamaie, zahar vanilat, 100g stafide
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se amesteca branza, zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, praful de budinca, praful de copt, smantana, galbenusurile si faina.
Albusurile se bat spuma.
Se adauga albusurile peste restul ingredientelor si la sfarsit stafidele.
Se da la cuptor in vas de yena uns si tapetat cu faina.
Se coace circa 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca (fara aluat)" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Foile de placinta se scot de la congelator cu 1-2 ore inainte. Branza se piseaza cu furculita si
13 voturi
3 comentarii
1h 30 min
Mixam ouale cu zaharul si esenta de vanilie pana obtinem o culoare albicioasa.
Adaugam branza, omogenizam
4 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Boldurean Lucia , 10 aprilie 2015
faina se poate inlocui cu amidon,se pot pune 3 linguri amidon si 2 de gris
Jenica Sburlan , 10 aprilie 2015
foarte buna am facut pasca fara aluat paste fericit tuturor
Irina M (Bucatar) , 10 aprilie 2015
Buna ziua. Se poate inlocui cu succes cu 3-4 linguri de gris
Ionescu_Mariana (Chef de cuisine) , 09 aprilie 2015
dar fara budinca de vanilie nu se poate?cum fac daca nu mai pun budinca ?inlocuiesc cu altceva?
Doina-Elena Moldovan , 06 aprilie 2015
suna bine,arata bine! va fi pe masa de Paste! Paste fericit cu bucurii , tuturor gospodinelor!
Jane Jane , 21 aprilie 2014
Daca albusele se bat spuma tare cu zaharul adaugat spre final (ca pt bezele), nu mai trebuie adaugat praf de copt !!! O parte din faina am inlocuit-o cu gris ! A iesit super !! Multumiri pentru reteta !
Carmen Grigoras , 14 aprilie 2014
am sa fac si eu reteta asta si va pun poze sa vedeti cum mea iesit.va pup si Paste Fericit la toate gospodinele si nu numai.
constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iulie 2012
Usor de facut si foarte buna.
constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010
O bunatate !
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010
Arata bine!
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010
Ceva asemanator fac si eu,dar o denumesc budinca de branza.Foarte buna.