Intr-un vas se pun ouale, zaharul, sarea, esenta si se mixeaza pana devine spuma.
Intr-un vas se pun ouale, zaharul, sarea, esenta si se mixeaza pana devine spuma. Se adauga branza de vaca si smantana si se omogenizeaza cu ajutorul unei palete.
Se adauga faina de grau, grisul, stafidele si se omogenizeaza bine compozitia,dupa care se toarna intr-o tava in care s-a pus hartie de copt si se da tava la cuptorul incalzit deja pentru circa o ora sau pana cand se rumeneste frumos.Se lasa sa se racoreasca foarte bine,pret de cateva ore dupa care se poate portiona.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Mentionez ca branza este de foarte buna calitate,fara apa sau zer sau ce o mai fi in branza cumparata din piata sau de la alimentara si smantana este groasa si buna calitativ,nu smantana la cutie cau care curge din lingura.Din acest motiv am pus asa putina faina de grau si asa putin gris,daca as fi pus mai mult ar fi iesit foarte tare adica chitan si nu ar fi avut aceiasi consistenta,moale si pufoasa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii