Separam albusurile de galbenusuri.
Separam albusurile de galbenusuri.
Mixam albusurile cu zaharul (adaugat in ploaie), pana obtinem o bezea.
Incorporam rand pe rand (si avand grija sa amestecam de fiecare data) smantana, branza si galbenusurile.
Separat, amestecam faina cu praful de copt si cernem.
Incorporam acest amestec cernut in amestecul de mai sus si amestecam.
Dam ciocolata la robot si o incorporam in aluatul de mai sus, impreuna cu esenta de vanilie si coaja de portocala.
Amestecam bine.
Ungem o tava rotunda (eu am folosit tava pentru tort cu diametrul de 22 cm) cu unt si o tapetam cu faina. Turnam compozitia in tava.
Dam la cuptor, pentru circa 45 min, dar pentru a ne convinge ca este bine coapta, facem testul scobitorii.
Scoatem pasca din cuptor, o lasam sa se raceasca, dupa care o taiem.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii