Stafidele se hidrateaza in coniac si rom. Sofranul se desface in putina apa calda sau esenta dupa care se strecoara de firicele. Branza si mascarpone la aceeasi temperatura se amesteca impreuna. Galbenusurile se mixeaza cu esentele, coaja de citrice, vanilia fiola si sofranul dizolvat si strecurat. Albusurile la temperatura camerei se bat spuma cu putina zeama de lamaie apoi adaugi treptat zaharul pudra. Se adauga restul ingredientelor in branza, se amesteca si se pune in tava tapetata cu unt si gris. Siropul de la stafide se pune la branza si stafidele deasupra compozitiei. Spre sfarsitul coacerii ungem pasca cu ou si sofran.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii