Ingrediente
500g faina, 40g drojdie, 30g zahar, 50ml ulei, 4 oua, 300ml lapte caldut, 1/2 lingurita sare, coaja rasa de la o lamaie, 1 esenta vanilie, 1 ou pentru uns pastile
Dificultate: Medie | Timp: 2h
5 voturi
Mod de preparare
Dupa ce s-a framantat, se adauga treptat uleiul si ouale, pe care le-am batut separat.
Se framanta 10-15 min si se pune la crescut 45min.
Dupa ce aluatul si-a dublat volumul pregatim pascutele astfel: luam putin din coca si din ea facem o fasie mai lunga pe care o invartim.Tot asa procedam cu toate pascutele,pe care le punem intr-o tava tapetata cu unt, iar apoi le ungem cu oul batut.Peste ele putem sa presaram si putin mac. Introducem tava la cuptor pana ce pascutele capata o culoare aurie. Sunt foarte bune si usor de facut! Pofta buna!!