Pastã de brânzã cu ierburi aromate

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Pastã de brânzã cu ierburi aromate

Ingrediente

  • brânzã proaspãtã de vaci, urdã sau cremã de brânzã
  • piper
  • menta, cepsoarã si pãtrunjel proaspete
  • oregano
  • Decor:
  • 1 portocalã
  • ardei galben si verde
  • ierburi

Mod de preparare

Aveam nevoie de un aperitiv ieftin si rapid, asa cã am încercat aceastã pastã.

De obicei o fac cu brânzã proaspãtã, de data aceasta chiar cã nu aveam timp si am încercat cu brânzã Philadelphia. Am folosit o cutie micã si nu am adãugat sare.

1) Brânza se amestecã într-un bol cu ierburile tocate ( eu le tai cu foarfeca) oregano si piper.

2)Am dat la rece, acoperit cu folie.

Între timp am spãlat si am tãiat ardei în bucãti.

Am pãstrat câte un firicel din fiecare iarbã proaspãtã într-un bol cu apã ca sã nu se usuce, pt. decor.

3)Am umplut bucãtile de ardei cu pasta de brânzã ; apoi am decorat, si am pus si felii de portocalã.

Cu sigurantã aceastã pastã este delicioasã cu pâine prãjitã sau ca umpluturã la rosii cherry de exp.

Cepsoara:

Contine fier si vitamine, este eficient contra infectiilor si anemiei.

Ideal la confectionarea gustãrilor pe bazã de ouã, salate si sosuri sau creme.

Poftã bunã!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni