Ceapa se curata si se taie marunt, morcovul se curata si se taie rondele si se calesc in ulei de masline cam 5 minute. Intre timp se curata si se spala ciupercile, se taie feliute si se pun peste ceapa si morcov.
Speckul se taie fasii subtiri si se adauga si el peste ciuperci,ceapa si morcov.
Se lasa sa fiarba la foc mic timp de 15 min si cand este aproape gata se adauga untul, se amesteca si se ia de pe foc dupa 2 minute.
Pasta se fierbe in apa fierbinte cu sare, cand este gata se scurge si se adauga peste ciuperci si speck.
Se amesteca la foc potrivit 2,3 minute ca pasta sa se insaporesca.
Se serveste cu parmigiano ras deasupra.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii