Nautul se pune la inmuiat cu o zi inainte si se fierbe a doua zi.
Avocado se curata si se taie bucati, se stropeste imediat cu zeama de lime.
Intr-un blender punem nautul, avocado, patrunjelul, uleiul si putina zeama in care a fiert nautul.
Mixam pana totul devine o pasta.
Daca este prea densa se mai adauga putina zeama in care fiert nautul.
La final se adauga si semintele de negrilica, putina zeama de lime, sare, piper dupa gustul fiecaruia.
Pasta de avocado si naut se serveste pe paine prajita.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii