Se marunteste bine,brinza.Se amesteca,pe urma,cu smintina,untul,boiaua,ceapa;cine vrea,poate sa puna cca 100 g cascaval ras(eu pun);se potriveste de sare.
Rosiile se spala,se taie in jumatate,se scobesc si se presara cu putina sare(pentru a ajuta apa din ele sa se scurga);se lasa,cu gura in jos cca 15 minute.Castravetii se spala,se scobesc,se pun cu gura in jos(nu se presara sare,deoarece se inmoaie),cca 15 minute.
Se umplu,apoi(rosiile si castravetii),cu pasta de brinza;se orneaza,dupa gust(de data asta,am avut f.putin timp la dispozitie,am pus doar niste sunca taiata f.marunt).
Un aperitiv rapid si gustos !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii