autor:

www.divainbucatarie.ro

» » , Aperitive, Aperitive

Pasta de conopida cu crema de branza si usturoi

Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iunie 2013

Ingrediente
300 g conopida, 150 g crema de branza, 1 lingura maioneza, 2 catei usturoi, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

30 voturi

Mod de preparare

Fierbem buchetelele de conopida in apa cu sare cat sa fie al-dente – daca le fierbem prea tare conopida va fi apoasa si schimba toata consistenta cremei. Punem conopida la scurs si o lasam sa raceasca.Amestecam apoi toate ingredientele cu un mixer vertical sau un blender.Inainte sa servim pasta de conopida cu crema de branza si usturoi o lasam la rece minim o ora.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de conopida cu crema de branza si usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi In Crusta De Mustar

Cartofi In Crusta De Mustar

Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii

9 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de vinete cu leurda si maioneza

Salata de vinete cu leurda si maioneza

Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace. Se intorc

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 21 comentarii

  • Elena Hltei , 09 noiembrie 2017

    Foarte buna

  • Nela Palade , 26 aprilie 2015

    daca o fierbem la aburi nu e mai sanatos ?

  • Any-mary Vosswinkwl , 09 decembrie 2014

    Eu amestec conopida pasata ,in functie de cantitate , cu 2-3 linguri bune cu maioneza si 1-2 linguri smintina .O potrivesc de gust cu sare , piper, o ceapa tocata f.fin si 3-4-5 catei de usturoi pe care ii pisez.Se omogenizeaza toate ingredientele si se lasa vreo 2 ore sa se armonizeze ingredientele intre ele si este un apeririv delicios.Va sugerez sa incercati aceasta varianta si sigur nu o sa va para rau!

    • Mariana Minea , 31 octombrie 2014

      Scuze ! Cantitatea e specificata . Doar sa specificati cum e cu "crema de brinza" ! Parerea mea e ca se poate folosi si brinza obisnuita pentru ca in blender oricum se face pasta de brinza cu conopida si maioneza .

    • Florica Gyorgy , 30 octombrie 2014

      finom

    • Rodica Comaniciu , 30 octombrie 2014

      Gustos Ro La ce crema de branza se refera??

    • Rodica Comaniciu , 30 octombrie 2014

      La ce crema de branza se refera?? exact ce ati folosit?

    • Daniela_Prisacariu

      Daniela_Prisacariu (Maestru bucatar) , 30 octombrie 2014

      Trebuie verificata ,acum cat mai gasim conopida de la noi!

    • , 16 octombrie 2014

      Oare merge ca umplutura de rosii? Ar fi o prezentare mai interesanta. Ca un aperitiv la o masa mai festiva.

    • , 21 noiembrie 2013

      Eu amestec conopida pasata ,in functie de cantitate , cu 2-3 linguri bune cu maioneza si 1-2 linguri smintina .O potrivesc de gust cu sare , piper, o ceapa tocata f.fin si 3-4-5 catei de usturoi pe care ii pisez.Se omogenizeaza toate ingredientele si se lasa vreo 2 ore sa se armonizeze ingredientele intre ele si este un apeririv delicios.Va sugerez sa incercati aceasta varianta si sigur nu o sa va para rau!

    • Popa Livia , 10 octombrie 2013

      Reteta super gustoasa,inainte nu puneam branza, dar asa are o aroma deosebita.

    • Gustos Ro , 09 octombrie 2013

      Eu amestec conopida pasata ,in functie de cantitate , cu 2-3 linguri bune cu maioneza si 1-2 linguri smintina .O potrivesc de gust cu sare , piper, o ceapa tocata f.fin si 3-4-5 catei de usturoi pe care ii pisez.Se omogenizeaza toate ingredientele si se lasa vreo 2 ore sa se armonizeze ingredientele intre ele si este un apeririv delicios.Va sugerez sa incercati aceasta varianta si sigur nu o sa va para rau!

    • cristina a

      cristina a (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2013

      Trebuie sa fie foarte bun. Voi face si eu. Multumesc pentru idee!

    • Gustos Ro , 09 octombrie 2013

      Eu amestec conopida pasata ,in functie de cantitate , cu 2-3 linguri bune cu maioneza si 1-2 linguri smintina .O potrivesc de gust cu sare , piper, o ceapa tocata f.fin si 3-4-5 catei de usturoi pe care ii pisez.Se omogenizeaza toate ingredientele si se lasa vreo 2 ore sa se armonizeze ingredientele intre ele si este un apeririv delicios.Va sugerez sa incercati aceasta varianta si sigur nu o sa va para rau!

    • Rodica Comaniciu , 15 septembrie 2013

      NU RASPUNDE NIMENI, AM INTREBAT SI EU DE ATATEA ORI CATE CEVA SI NU MI S-A RASPUNS!!

    • Cosmina Holobut , 03 iulie 2013

      :-)

    • Prini Catalin , 29 iunie 2013

      Eu amestec conopida pasata ,in functie de cantitate , cu 2-3 linguri bune cu maioneza si 1-2 linguri smintina .O potrivesc de gust cu sare , piper, o ceapa tocata f.fin si 3-4-5 catei de usturoi pe care ii pisez.Se omogenizeaza toate ingredientele si se lasa vreo 2 ore sa se armonizeze ingredientele intre ele si este un apeririv delicios.Va sugerez sa incercati aceasta varianta si sigur nu o sa va para rau!

    • Felicia Cucos , 29 iunie 2013

      apetisanta

    • Pusa Prini , 29 iunie 2013

      De ce imi puneti rabdarea la grea incercare cu felul cum dati ingredientele?Vi se atrage atentia dar in zadar, doriti sa nu ne mai uitam la če postati Ar fi pacat ca retetele sunt apetisante.

    • Toncean Sidonia , 29 iunie 2013

      Buna de tot! Trebuie s incerc si eu sa o fac si see you branza asa cum ai facut-o tu!

    • Marta Gabriela Abdelhafiz , 29 iunie 2013

      Foarte aspectoasa si cred,sigur,ca este si foarte gustoasa. Se salveaza

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

30 voturi

Ingrediente

  • 300 g conopida
  • 150 g crema de branza
  • 1 lingura maioneza
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de www.divainbucatarie.ro
Dovlecei pane

Dovlecei pane

Curatam dovleceii de coaja, apoi ii taiem rondele de cca 1 cm grosime. Nu ii saram pentru a nu se

28 voturi    16 comentarii
20 min
Aperitive
Mancare de mazare cu curcan

Mancare de mazare cu curcan

Mazarea curatata si spalata o punem la fiert. In acest timp calim ceapa, apoi, adaugam legumele si

46 voturi    19 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu mustar si smantana

Pulpe de pui cu mustar si smantana

Pulpele de pui spalate si curatate le frecam cu mustar. Le asezonam cu sare si piper, apoi le punem

5 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Elena Hltei

Foarte buna

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Drob din carne de pui imbracat in foietaj