Clatesc icrele sub jet de apa,le las la scurs 2 ore. Pasez cu o lingura de lemn pana se leaga compozitia. Apoi mixez, adaugand cate un strop de ulei, zeama de lamaie si o felie de paine alba muiata in lapte (miezul).Se poate inlocui laptele cu apa minerala. La sfarsit adaug 2 linguri apa minerala. Pastrez la frigider in borcan inchis ermetic. Servim pe felii de paine, ornate cu gogosar, masline, castravete proaspat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii