Ingrediente
4-5 oua, 30 g cascaval, 1/2 ceapa, 1/2 lamaie, 2-3 linguri unt (margarina), cateva frunzulite de spanac, loboda, patrunjel, marar pentru decor, 1 rosie si 1 castravete cornichon pentru decor, 1 lingura ulei de masline, sare, piper alb
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
24 voturi
Mod de preparare
Dati ceapa si cascavalul pe razatoarea mica si topiti untul (margarina).
Puneti intr-un blender untul topit, ceapa, cascavalul, 2-3 lingurite de zeama de lamaie, sare si piper. Mixati 10-15 secunde.
Daca nu aveti blender dati pe razatoare si ouale fierte si amestecati toate ingredientele intr-un castronel cu un tel mic sub forma de para.
Puneti pasta de oua la frigider pentru a se intari 30 de minute.
Se serveste ca aperitiv, la tartine sau pentru sandwich -uri.
Pentru o prezentare deosebita puneti pasta intr-un sprit si asezati-o pe farfurii in diferite forme si modele, dupa inspiratie. Garnisiti cu feliute de rosii, castraveti, lamaie, frunzulite de marar si patrunjel, cascaval ras, galbenusul fiert, jumatatea de ou si cateva picaturi de ulei de masline. Este delicioasa si aspectuoasa.
Pofta buna.
costy1969 (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2009
nu stiu ce sa zic,dar sunt de acord cu celelalte pareri.felicitari.
Doina Varga (Chef de cuisine) , 14 august 2009
Multumesc mult.
Crystyna (Chef de cuisine) , 14 august 2009
Felicitări pt. prezentare!
Doina Varga (Chef de cuisine) , 11 august 2009
Multumesc. Ma bucur mult ca va plac retetele mele.
mirey (Chef de cuisine) , 11 august 2009
Un decor minunat!Cum a spus si Flori...nota 10 e prea mica.Felicitari!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009
Felicitari! Ai votul meu din tot sufletul.Superba prezentare. Esti o buna sursa de inspiratie. Multumesc
Maria Lupean (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009
Felicitari, arata foarte bine!
flori de piatra (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009
Splendid!Doamne cate idei ai!Nota 10 mi se pare mica...