Intai pregatim salata - Intr-o tigaie adanca se incalzeste uleiul,se pune ardeiul taiat se poate adauga si un ardei iute,se lasa 2-3 minute sa se dantuiasca, se adauga ceapa si vanata, se mai lasa 2-3 minute se adauga rosiile putin otet si putina apa si se lasa pe foc mic pana legumele sunt moi si nu mai este aproape de loc lichid.
Se lasa sa se raceasca si cand este rece se confimenteaza cu sare si piper.
Se scurge tonul de apa si se amesteca o parte din salata se adauga ceapa cruda taiata marunt si se amesteca bine.
Se lasa putin la racit si seserveste pe felii de bagheta alaturi de masline verzi.
Aceasta compozitie de salata eu o folosesc ptr tarta presar putin parmezan deasupra si dau la cuptor iese foarte gustos.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii