Se incinge ulei intr-o cratita ( tigaie) pe aragaz apoi se adauga morcovul razuit , ceapa tocata si usturoiul (7 catei)zdrobit ,se calesc rapid apoi se adauga pastaile si se contiunua calirea inca vreo 3 minute amestecandu-se mai des.Se acopera pastaile cam cu 2,5 cani de apa, se adauga condimentele si se lasa sa fiarba la foc mediu cam 30-40 minute cu capac , se mai pot incerca intre timp daca s-au fiert .Aproape de final se adauga si ultimi doi catei de usturoi zdrobiti , verdeata si se mai lasa la fierbere inca 5 minute fara capac ca sa scada zeama.
Poate fi servit simplu sau ca si garnitura.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii