Ingrediente
Pastai pane:, - 350 grame pastai de fasole, - 2 oua, - 2 linguri faina, - 2 linguri pesmet, - 2 linguri lapte, - sare, piper, - ulei, , Mujdei:, - 1 capatana de usturoi, - 1 lingurita ulei de masline, - sare, piper, - 1 ceasca apa
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
7 voturi
Mod de preparare
Se bat ouale. Se adauga laptele, apoi faina, pesmetul, sarea si piperul si se amesteca pana se obtine o crema de consistenta smantanii.
Se scurg de apa pastaile, se dau prin amestec si se prajesc in ulei pana se rumenesc bine.
Se scot pe un servetel pentru a se absorbi uleiul in exces. Se serverc cu mujdei de usturoi.
Mujdeiul se prepara din usturoiul tocat marunt si zdrobit, ulei, sare, piper si apa.
Mem3nt0 , 04 aprilie 2009
Cum freci u usturoiul...il frec si eu..si obtin tot la fel o pasta....dar dak mai adaugi la pasta aia care o obtii bulion...si un ardel iute tocat marunt iese o minune...dupa care adaugi apa...minerala sau plata...si iese o minune de mujdei... merge si la reteta asta...si mai ales la peste si carne de pui ....