autor:

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai pane cu mujdei

Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Ingrediente
Pastai pane:, - 350 grame pastai de fasole, - 2 oua, - 2 linguri faina, - 2 linguri pesmet, - 2 linguri lapte, - sare, piper, - ulei, , Mujdei:, - 1 capatana de usturoi, - 1 lingurita ulei de masline, - sare, piper, - 1 ceasca apa

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

7 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastaile de fasole in apa pana se inmoaie.

Se bat ouale. Se adauga laptele, apoi faina, pesmetul, sarea si piperul si se amesteca pana se obtine o crema de consistenta smantanii.

Se scurg de apa pastaile, se dau prin amestec si se prajesc in ulei pana se rumenesc bine.

Se scot pe un servetel pentru a se absorbi uleiul in exces. Se serverc cu mujdei de usturoi.

Mujdeiul se prepara din usturoiul tocat marunt si zdrobit, ulei, sare, piper si apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai pane cu mujdei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legumele toamnei

Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

    Foarte gustos!

    • Mem3nt0 , 04 aprilie 2009

      Cum freci u usturoiul...il frec si eu..si obtin tot la fel o pasta....dar dak mai adaugi la pasta aia care o obtii bulion...si un ardel iute tocat marunt iese o minune...dupa care adaugi apa...minerala sau plata...si iese o minune de mujdei... merge si la reteta asta...si mai ales la peste si carne de pui ....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

7 voturi

Ingrediente

  • Pastai pane:
  • - 350 grame pastai de fasole
  • - 2 oua
  • - 2 linguri faina
  • - 2 linguri pesmet
  • - 2 linguri lapte
  • - sare
  • piper
  • - ulei
  • Mujdei:
  • - 1 capatana de usturoi
  • - 1 lingurita ulei de masline
  • - sare
  • piper
  • - 1 ceasca apa

Raporteaza reteta

Retete
de Anda M.
Tort cu frisca si fructe

Tort cu frisca si fructe

Blat: Se bat albusurile spuma. Cand spuma este suficient de tare, se adauga zaharul si se bat in

135 voturi    18 comentarii
1h
Torturi
Sufleu de dovlecel

Sufleu de dovlecel

Se curata dovleceii de coaja, se scot semintele si se dau pe razatoare. Se rad si morcovii, ceapa

11 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive
Creier pane

Creier pane

Se fierbe creierul in apa cu sare si se lasa sa se raceasca. Se bat ouale si se adauga pesmetul,

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf de orez cu ciuperci Pilaf de orez cu ciuperci

Ceapa o tai marunt si o pui la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovul dat pe razatoarea marunt, ardeiul rosu taiat

24 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciulama de ciuperci