autor:

alina

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai scazute cu usturoi

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 mai 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 mai 2014

Ingrediente
500 g pastai galbene, 1 ceapa, 6 catei de usturoi, 1 lingura boia dulce, 1 rosie, 1/2 lingurita piper, sare, vegeta, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Eu am avut pastai fierte la borcan. Daca folositi pastai crude, trebuie curatate capetele si le rupem in 2-3 bucati. Ceapa o tocam marunt si o calim in putin ulei, apoi se adauga 3 catei de usturoi zdrobiti si rosia curatata de pielita si taiata cubulete si mai lasam 1 minut. Apoi adaugam fasolea, amestecam putin si punem 2 cani cu apa calduta.



Cand incepe sa fiarba adaugam boiaua, vegeta, piper si lasam sa fiarba 20-25 de minute. Daca nu sunt fierte pastaile le mai lasam sa fiarba putin adaugand si apa daca mai este nevoie. La sfarsit adaugam si ceilalti catei de usturoi zdrobiti si mai lasam sa fiarba 5 minute.



(Eu daca am avut pastai fierte le-am mai lasat sa fiarba 5-10 minute, dar am adaugat putina apa).



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai scazute cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pastai scazute cu usturoi

Pastai scazute cu usturoi

Pastaile se spala, se curata de capete si se rup in 2-3 bucati. Se taie 3 catei de usturoi. In

3 voturi    0 comentarii
1h
Retete de post
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • monique , 11 iulie 2020

    Da, delicioase. Merg si mai simple, stropite cu ulei si date la cuptor, apa doar daca e nevoie. La sfarsit usturoiul si eventual o lingura de smantana cine doreste.

  • Nicoleta Iatcu , 02 septembrie 2014

    delicioasa

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 500 g pastai galbene
  • 1 ceapa
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lingura boia dulce
  • 1 rosie
  • 1/2 lingurita piper
  • sare
  • vegeta
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Pui picant cu legume

Pui picant cu legume

Pieptul de pui il taiem cubulete, ceapa si ardeiul rosu le taiem bucati mari, morcovii le taiem rondele,

5 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Desert cu banane si ciocolata (fara coacere)

Desert cu banane si ciocolata (fara coacere)

Biscutii ii pisam bine, adaugam untul si amestecam pana se uniformizeaza. Amestecul pe care l-am

13 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri
Prajitura "Ducesa"

Prajitura "Ducesa"

Foile: Intr-un bol amestecam untul moale cu zaharul, zaharul vanilat si praful de sare. Apoi in

19 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri

monique

Da, delicioase. Merg si mai simple, stropite cu ulei si date la cuptor, apa doar daca e nevoie. La sfarsit usturoiul si eventual o lingura de smantana cine doreste.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf de orez cu ciuperci Pilaf de orez cu ciuperci

Ceapa o tai marunt si o pui la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovul dat pe razatoarea marunt, ardeiul rosu taiat

24 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf uzbec - Plov cu sofran