Se spălă bine pastaile și le tăiem capetele. Cartofii se curata de coaja și se taie în cuburi potrivite. Se pregătește o oala cu apa și când aceasta începe sa fiarbă se adaugă sarea și pastaile cu cartofii. Se lasă la fiert timp de 30-40 de minute. Când s-au fiert, se scurg de apa si se așază în farfurie. Se poate stropi cu o lingura de ulei și chiar un usturoi tăiat mărunt pe deasupra.
Se mai poate manca și cu maioneza, după gust.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii