1.Fierbem pastele 8 minute.
2.Curăţăm creveţii: îi decorticăm (până la codiţă sau în întregime), scoatem vena neagră de pe spatele crevetelui şi-i spălăm bine.
3.Curăţam usturoiul şi il tocăm mărunt.
4.Tocăm si ardeiul. Dacă e prea iute, eliminaţi seminţele (nouă ne place aşa).
5.Punem într-o tigaie uleiul (3-4 linguri) şi adăugam usturoiul şi ardeiul iute. Călim aproximativ 2-3 minute la foc mic. Adaugăm coaja şi zeama de lămaie.
6.Adăugam creveţii si mai lăsam pe foc 3-4 minute.
7.Adăugam pastele şi pătrunjelul proaspăt tocat. Amestecăm şi luăm de pe foc.
Se servesc imediat, cu piper proapăt măcinat.
Reteta pregatita de Georgiana si Iolanda @www.sisterskitchen.ro cu paste oferite de Hutton.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii