Puneti la fiert 2 litri de apa cu putina sare. Cand clocoteste adaugati pastele in ploaie. Lasati sa fiarba la foc mic conform indicatiilor de pe pachet (intre 7-12 minute). Stingeti focul, acoperiti cu un capac si mai lasati-le 4-5 minute in apa in care au fiert ca sa se mai umfle. Clatiti-le cu apa rece intr-o strecuratoare si lasati-le la scurs.
Radeti telemeaua pe razatoarea mare, puneti pastele fierte intr-o cratita, adaugati deasupra uleiul de masline, branza topita (feta), smantana si incalziti putin pe aragaz pana se imbraca pastele in sosul care s-a format.
Adaugati telemeaua rasa, amestecati usor si luati imediat oala de pe foc.
Se servesc calde. Pofta buna.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii