Autor:
FABIO (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 06 august 2009
Ingrediente
Pentru 4 persoane: 500gr paste(pene striate) 300gr salata creata rosie tocata,1 ceapa mica,100gr unt, 100gr gorgonzola(branza cu mucegai) sfarmata, 50gr branza swaizer ras, 50gr cascaval ras, 300gr smantana, 150ml lapte, nucsoara, piper, sare, patrunjel proaspat tocat.
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
Mod de preparare
Intr-o oala puneti abundent apa sarata la fiert.In timp ce fierbe apa, intr-o cratita topim untul si punem ceapa si salata la calit, adaugam, gorgonzola, swaizer, cascaval si la foc potrivit lasam sa se topesca amestecand. Adaugam smantana, laptele, nucsoara, piperul si sarea (dupa gust) si lasam sa fiarba totul la foc incet, pana sosul se ingroasa.Intre timp punem pastele la fiert si cu 2 minute inainte de terminarea copturii indicate pe ambalaj strecuram si trecem pastele in sos finalizand coptura. Le servim calde cu parmezan si patrunjel tocat proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branzaturi si salata creata rosie" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. .
2. Incalziti uleiul intr-o tigaie
10 voturi
0 comentarii
25 min
Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot).
Sunculita
8 voturi
8 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009
Bun,bun,bun...