Se fierbe apa cu sare si o lingura de ulei. Cand incepe sa fiarba se adauga pastele si se fierb 15’.
Se toaca ceapa, ardeiul si se pun la calit in 3 linguri de ulei.
Scoatem carnea din conserva si o maruntim cu ajutorul unei furculite, dupa care o punem in cratita, peste ceapa si ardei. Se adauga o lingurita de miere,200 grame de bulion si o cana de apa (250 ml). Se pune sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecandu-se din cand in cand sa nu se prinda.
Condimentam cu o lingurita de tarhon si mai lasam cateva minute pana ce capata consistenta unui sos gros.
Se servesc pastele cu sosul pe deasupra. Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii