Paste cu carne tocata de pui si mozzarela

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Paste cu carne tocata de pui si mozzarela

Ingrediente

  • 500 g penne integrale
  • 750 g carne tocata de pui
  • 50 ml ulei
  • 1 ceapa alba
  • 1 lgt condimente de ierburi si boia Delikat
  • sare, piper dupa gust
  • 500 ml rosii pasate
  • 1 lgt zahar brun
  • 1 lgt verdeturi italienesti Delikat
  • 200 g mozzarella

Mod de preparare

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei. Se adauga condimentele de ierburi si boia, se amesteca repede apoi se adauga carnea tocata. Se amesteca si se lasa la calit pana se albeste binecarnea de pui. Se condimenteaza cu sare si piper. Se acopera cratita si se lasa5 minute sa fiafba in sucul propriu. Se adauga apoi rosiile pasate si se amesteca. Se lasa sa mai fiarba impreuna cca 10 minute. Se mai adauga sare si piper daca este nevoie, se pun verdeturile, zaharul brun si se mai lasa sa dea cateva clocote. Se ia de pe foc.

Se pregateste o tava. Se pune jumatate din cantitatea de paste apoi jumatate din sosul cu carne, restul de paste si deasupra se intinde restul de sos. Se rade deasupra mozzarella si se dala cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru cca 20 de minute sau pana se rumeneste frumos deasupra.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura