Pastele se dau la fiert in apa clocotita, sarata, la care se adauga o lingura de ulei de floarea soarelui.
Ceapa se caleste in ulei de masline, se adauga morcovul ras fin, ardeiul taiat cubulete. Dupa ce se moaie legumele, se adauga ciupercile, se condimenteaza si se lasa pe foc pana scade tocanita. La sfarsit se adauga sucul de rosii, se mai lasa cateva minute pe flacara.
Pastele se strecoara, se clatesc la jet de apa rece, se condimenteaza, se asaza pe farfurie, peste care se adauga ciupercile. Se srveste cu salata verde cu ridichi si ceapa,garnisite cu rosii.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii