autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste cu ciuperci, ceapa, sunca, cascaval si bechamel

Autor: lidia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lidia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2015

Ingrediente
500 g pasta in forma de fontite tricolore, 1 cutie ciuperci champignon, 1 ceapa mare, 300 g sunca cubulete, 300 g cascaval ras, 300 ml lapte, 200 g unt sau margarina, 2 linguri rase de faina, 1 lingura vegeta, Piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa si se caleste in putin ulei de masline pentru 5 minute,apoi se adauga ciupercile si se caleste impreuna pentru alte 10 minute la foc potrivit. Intre timp se fiebe pasta in forme de fontite tricolore. In timp ce pasta fierbe se prepara sosul bechamel. Sosul bechamel se prepara astfel: Se pune intr-un vas laptele cu untul sau margarina (ce va place mai mult) si vegeta.



Dupa ce s-a topit untul, se aduga bateala facuta din faina si putina apa, apoi se amesteca continuu pana se ingroase sa nu faca cocoloase. Cand incepe sa de-a in clocot se ia de pe foc. Peste pasta fiarta de toarna ceapa cu ciupercile, sunca cubulete si cascavalul si se amesteca…apoi se toarna imediat sosul bechamel peste compozitie si se amesteca impreuna toate. Se serveste cald.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci, ceapa, sunca, cascaval si bechamel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pene cu sos alb si ton

Pene cu sos alb si ton

Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj. Usturoiul zdrobit il calim in putin ulei

10 voturi    3 comentarii
40 min
Paste si pizza
Pasta cu dovlecel si fasole

Pasta cu dovlecel si fasole

Caliti ceapa+ usturoiul in ulei si apoi adaugati dovlecelul si fasolea si mai caliti vreo 5 min,

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g pasta in forma de fontite tricolore
  • 1 cutie ciuperci champignon
  • 1 ceapa mare
  • 300 g sunca cubulete
  • 300 g cascaval ras
  • 300 ml lapte
  • 200 g unt sau margarina
  • 2 linguri rase de faina
  • 1 lingura vegeta
  • Piper

Raporteaza reteta

Retete
de lidia
Rulouri umplute cu zarzavaturi

Rulouri umplute cu zarzavaturi

Se taie prazul rondele, morcovii in cuburi mai mici, ardeiul rosu si verde se taie si aceste in cuburi,

8 voturi    2 comentarii
55 min
Aperitive
Tort rece cu iaurt de fructe,frisca si zmeura

Tort rece cu iaurt de fructe,frisca si zmeura

Pentru prepararea tortului de iaurt, in primul rand puneti biscuitii intr-un robot de bucatarie si

4 voturi    0 comentarii
40 min
Torturi
Tort cu mousse de fructe de padure si pasta de zahar

Tort cu mousse de fructe de padure si pasta de zahar

Blat: Batem spuma galbenusurile cu 3 linguri de zahar pana cand se albesc dupa care adaugam colorantul

2 voturi    0 comentarii
2h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste chinezesti cu pui si legume Paste chinezesti cu pui si legume

Se fierb pastele 3 minute în apă clocotită, apoi se scurg. Urmează sosul: Se încinge uleiul, se adaugă ceapa, apoi

0 voturi    0 comentarii
30h 15 min
Mancaruri cu carne
Spaghete cu kaizer si legume la cuptor Spaghete cu kaizer si legume la cuptor

Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se toacă ceapa mărunt şi se pune la călit în ulei. Se taie kaizerul

1 vot    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Penne la cuptor (reteta rapida)