Pastele se fierb in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj apoi se scurg pastrandu-se 100ml din apa in care au fiert.
Intre timp se incinge o tigaie la foc potrivit si se adauga uleiul de masline.Se adauga apoi ciupercile scurse si se se calesc 5 minute.
Adauga in tigaie pastele fierte, lichidul pastrat, 4 linguri pesto, 150 gr smantana, sare si piper, dupa gust.Amesteca totul si serveste.
http://lauradfood.blogspot.com/
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii