Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet.
Intr-o tigaie se toarna ulei si se calesc bine ciupercile taiate cubulete, amestecand periodic.
Atunci cand scade apa din ciuperci si acestea incep sa se rumeneasca, se adauga ceapa tocata marunt. Se lasa 5 minute amestecand periodic.
Se adauga rosiile tocate si se lasa la fiert pentru aproximativ 10 minute amestecand periodic.
Se toaca marunt usturoiul, se adauga in sos si se lasa la fiert pentru 5 minute la foc mic.
Asezonati cu sare, piper, boia de ardei dulce si lasati 3-4 minute pe foc.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii