Ingrediente
Paste 500 gr, Ciuperci albe proaspete (sau conserva) 500 gr, Ceapa alba 1 buc, Rosii cubulete din conserva de 300 gr 1 buc sau 3 rosii tocate marunt, Usturoi (catei) 3-4 buc, Sare, piper 1 lingurite (dupa gust), Boia de ardei dulce 1-2 lingurite, Ulei de floarea soarelui 50 ml
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
1 vot
Mod de preparare
Intr-o tigaie se toarna ulei si se calesc bine ciupercile taiate cubulete, amestecand periodic.
Atunci cand scade apa din ciuperci si acestea incep sa se rumeneasca, se adauga ceapa tocata marunt. Se lasa 5 minute amestecand periodic.
Se adauga rosiile tocate si se lasa la fiert pentru aproximativ 10 minute amestecand periodic.
Se toaca marunt usturoiul, se adauga in sos si se lasa la fiert pentru 5 minute la foc mic.
Asezonati cu sare, piper, boia de ardei dulce si lasati 3-4 minute pe foc.