Paste cu costita

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Paste cu costita

Ingrediente

  • 500 g paste (spirale, melcisori, fundite)
  • 250 g costita afumata
  • 50 g ketchup de rosii si ardei rosii
  • 100 g bulion
  • 50 g branza telemea
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 rosie
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 ardei peperoni nu prea iute
  • optional cateva ciuperci champignon
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 4-5 linguri de ulei
  • sare, piper, paprika, cimbru

Mod de preparare

Se pun la fiert pastele in 3 litri de apa clocotita cu putina sare. Se lasa 8-10 minute la foc mic (dupa indicatiile de pe pachet).

Intre timp curatati, spalati si tocati marunt legumele. Caliti-le intr-o tigaie antiaderenta in ulei incepand cu ceapa, ardeiul gras, ciupercile, ardeiul peperoni taiat felii, costita taiata cubulete foarte mici, apoi adaugati rosia decojita si tocata marunt, ketchup, bulion si fierbeti 10-12 minute la foc mic.

Dupa ce s-au fiert pastele, strecurati-le si spalati-le cu apa rece. Puneti pastele intr-o cratita, adaugati legumele calite cu costita, dregeti gustul de sare, piper, paprika, cimbru, radeti branza si presarati cu putin patrunjel tocat.

Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise