Pastele se fierbe si se limpezeste cu apa rece, pt a evita lipirea acesteia. Mozzarella se taie felii sau cuburi, rosiile se taie in 4 si se presara cu sare, parmezanul sau cascavalul se taie felii subtiri. Crevetii se oparesc 5 minute in apa cu sare, dupa care se trece la decorticarea acestora (reci).
Se amesteca toate ingredientele, iar la sfarsit se adauga sosul: se faramiteaza tonul, se adauga maioneza si uleiul, se amesteca toate ingredientele, se pun peste paste. Se sareaza si pipereaza, se orneaza cu busuioc si se servesc;
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii