Ciupercile se spala si se curata, apoi se taie felii.
Ciupercile se spala si se curata, apoi se taie felii. Dovlecelul se curata de coaja, se taie in doua si se scot semintele, apoi se taie in cubulete. Ardeiul se taie bastonase mici.
Intr-o tigaie, se pune uleiul la incins si se adauga ciupercile. Se presara putina sare si se lasa sa se caleasca. Se adauga dovlecelul si ardeiul gras, se amesteca putin si se acopera cu un capac. Se mai amesteca din cand in cand si lasam pana ce dovlecelul este bine patruns (incercam cu furculita). Se toarna bulionul, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se pun boabele de coriandru, se lasa sa dea cateva clocote, dupa care se stinge focul si se pune capacul.
Intre timp, se pun pastele la fiert in apa cu sare. Se dau sub un jet de apa rece, se scurg bine de apa si se pun in tigaie. Se amesteca bine, dupa care se asaza pe o farfurie.
Rosia si casul de capra se taie cubulete, maslinele feliute, apoi se asaza peste pastele din farfurie. Se orneaza cu frunze de busuioc, dupa care se serveste cu pofta.
Pofta buna sa aveti!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii