Ingrediente
150 grame creveti, 150 grame midii, 150 grame calamar, 400 grame paste, 150 ml vin alb, 3 linguri smantana, 1 ceapa medie, ulei, sare, piper, praf de usturoi, busuioc, oregano, parmezan ras, 1 lamaie (sau lamaie verde)
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
0 voturi
Mod de preparare
Se spala fructele de mare si se lasa la scurs. Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei intr-o cratita medie. Apoi se adauga fructele de mare si se lasa 5 minute.
Apoi se adauga vinul si se lasa pe foc medie 3 minute, dupa care se adauga cele 3 linguri de smantana lasand sa mai dea un clocot. Se condimenteaza cu piper, praf de usturoi, busuioc si oregano dupa gust.
Pastele se servesc cu sos, parmezan ras si putina lamaie stoarsa.
POFTA BUNA!